Hyni ne
Suporti Teknik

Pse ne?

 • Rreth 500 lojra te famshme nga prodhuesit me te mire. Sistemi jone permban me teper se 100 lojra Novomatic, me teper se 50 lojra Aristocrat, me teper se 20 lojra IGT dhe me teper se 60 Pragmaticlojra kumari..
 • Lista e produkteve te disponueshme eshte ne rifreskim me lojera te reja te famshme.
 • Cilesi e shkelqyer e grafikes dhe efektet e zerit.
 • Matematike origjinale.
 • Nderfaqe perdoruesi miqesor.
 • Hap-pas-hapi perdorim.
 • 24/7 suport teknik.
 • Nje matematike me efikasitet dhe perqindje te rregullueshme.
 • Jackpot progresiv me Multi-nivele..
 • Kushte te favorshme te bashkepunimit.
 • Zbritje shtese per konsumatere te medhenj dhe afatgjate.
Contact us

Lojerat tona

Amatic is a reputable brand whose reliable and modern slots have earned a famous name to it. Gorgeous customization and addicting gameplay have provided Amatic with a huge loyal fan base. Enjoy a selection of games from a trusted provider with Stargame!
Galeria permban 47  lojrat..
Apex is a global name in slot development, its unique games are loved all over the world for their authenticity and inimitable style. Apex takes gameplay to a whole new level! See for yourself, because our system contains more than 30 games from a famous brand.
Galeria permban 25  lojrat..
Aristocrat is one of the largest and the most popular slot developers. Aristocrat games became an incredibly popular brand name and won hearts of players all around the world. Our system contains the most notable games by the developer.
Galeria permban 61  lojrat.
EGT - Mastodon of the gaming industry. The name of this developer is associated with cutting-edge software and a unique take on the creation of online slots. Feel the difference with our collection of games from a global provider!
Galeria permban 37  lojrat.
IGT is one of the leaders in developing slot games. Product range of IGT offers great choice of games from classic slots to new unique products.
Galeria permban 26  lojrat.
Mainama is famous for its bright and lively video slots. The brand stands out for its great graphics, atmospheric music and funny characters. Mainama constantly pleases players with solid wins. Are you ready to take the risk? Then go to the corresponding section in our game selector!
Galeria permban 33  lojrat..
Netent is a real gem of our casino! It is one of the top slot providers in the industry. Their games are renowned for their gorgeous animations, sound effects and unmatched graphics quality. The service offers a wide range of games from the best provider.
Galeria permban 32  lojrat.
Novomatic is a large slot developer that offers high quality products, which are recognizable all around the world. Our system offers a wide range of the most popular games by the developer.
Galeria permban 158  lojrat..
Pragmatic Play is a young brand that has managed to gain recognition all over the world! The provider offers all the trendy novelties of the gambling market. You will be immersed in the world of incredible graphics and impeccable music. Games from Pragmatic Play are waiting for you in the thematic section of our service.
Galeria permban 66  lojrat..
Merkur is a world-famous slot developer with a huge experience in the field of gambling. The company knows exactly what players need and successfully adapts to their requests. Its virtual slot machines are distinguished by stylish graphics, simple and understandable mechanics, and a variety of plots. The brand is based on the principle of minimalism in the games design, so that the user is not distracted by an overly bright picture. Merkur regularly releases new products that invariably become hits
Galeria permban 41  lojrat..

Live Casino

Live dealer games idea was accepted with enthusiasm by players around the world! This is an emotional and atmospheric reality in an online format! Modern technologies give us the opportunity to play with real opponents and interact with live professional dealers from the comfort of our home.

StarGame's impressive collection of games already delights millions of players. Live dealer roulette by Evolution and ALG, Live dealer poker and Live dealer baccarat by Evolution are a perfect combination of comfort and atmosphere of the best gaming halls in the world. All actions in the games are performed by professional dealers in real time.

Experience real emotions, win real money with StarGame!

You can play live dealer games by the link: https://live.stargame.games/
Baccarat
Keno
Poker
Roulette

Ne ofrojme

JACKPOT ME SHUME NIVELE
Sistemi jone ofron 4-nivele progresive jackpot:
Bronze,
Argjend,
I arte dhe
Diamant
jackpot.
DEPOZITA BONUS
A player can get a bonus, when he makes a deposit and if he accepts the Terms and Conditions. Për ta aktivizuar atë, një lojtar duhet të bëjë një depozitë më pak se depozita minimale për vlerën e bonusit. Shuma e shpërblimit kreditohet në bilancin e lojtarit. Bonusi mund të luhet vetëm në lojëra elektronike dhe video poker. Nuk mund të arkëtohet. 
CASHBACK BONUS
Gjithmone kur nje lojtar krijon depozit ne faqen e internetit, ai merr mbrapa te hollat e tij ne llogarine e 10% te depozitave. Kjo nuk eshte limiti per minimumin e sasise ne depozit per kthim mbrapa (CashBack) bonus. Ky bonus ka vecori ne vijim: kur parate terhiqen, bonuset pastrohen.
Do you want to play a classic slot that has already won millions of hearts? Or are you looking for something new and exceptional? We give you an opportunity to enjoy our best games anywhere and anytime. The application is easily and quickly installed on almost any Android device at any price. Now your favourite slots are always within easy reach.
 • Gjuhet: Anglisht, Rusisht
 • Kerkesat teknike: Android 2.3 ose me lart
 • Instalimi ne SD: po
 • Kategoria: Lojrat

Rreth nesh

 eshte nje sistem i avancuar qe ofron nje game te gjere te lojrave nga prodhuesit me te mire. Ne kujdesemi per klientet tane dhe ju ofrojme vetem nje kualitet te larte te produkteve si dhe kushte te favorshme per bashkepunim, gjithashtu nje ulje ekstra per klient te konsiderueshem dhe afatgjate.

Karakteristikat Kryesore

Nje sasi lojrash nga prodhuesit me te medhenj.
Ne gamen e gjere te lojrave ne gjithe boten nga prodhuesite me te medhenj. Sistemi jone permban vetem lojrat me kualitet te larte.
System I thjeshte
Ju nuk keni nevoje te blini kompjuter te shtrenjte.
Sistemi punon me shpejtesi te vogel interneti.
Ju nuk do te besdiseni nga komunikimi i ulet i internetit.
Cilesimet ne sistemin tone jane fleksible dhe ju lejojne te pershtatni perqindjet matematikore me eficense, maksimumin e fitimit, kthimin mbrapa te te hodhave dhe cilesime te tjera.
Kushte te favorshme bashkepunimi afatgjate dhe kliente te rinj

Last releases

DRAGON TIGER ™
ANCIENT EGYPT ™
LORD OF THE OCEAN ™
SECRETS OF SHERWOOD ™
BOOK OF VIKINGS ™
h and p ™
jokers jewels ™
madam destiny ™
moon race ™
spartan king ™
All games

News

All news